Volg de realisatie van de unieke vaarroute naar Parijs door de ogen van onze collega’s
Bekijk de liveblog

Help jij Nederland verder?

Samen met circa 8.700 collega’s werken we in een innovatieve omgeving aan projecten die er echt toe doen. Kleine, grote en hele grote projecten die de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland verbeteren.

ICT

Nederland verder helpen met innovatie én proven technology.

Inkoop

Ga jij aan de slag bij Nederlands grootste inkoper?

Techniek

Werk mee aan een slimme, veilige en duurzame infrastructuur.

Nautisch verkeer

Zorg jij voor een goede doorstroming?

Weginspecteur

Zorgen dat iedereen veilig van A naar B kan.

Terneuzen: de toegangspoort naar Parijs. Werk dat je moet zien

Volg dit unieke project op de liveblog door de ogen van Omgevingsmanager Annemieke van Woercom.

Bekijk de liveblog

Maak kennis met ons

Wil jij samen met een ambitieuze groep mensen meewerken aan Nederland? En onderdeel uitmaken van projecten die ons land verder brengen?

Meet & Greet Landelijk Traineeship

Heb je je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom dan naar de Meet & Greet traineeship en maak kennis met ons.

2
nov
Stagemarkt Rijkswaterstaat

Op 11 november 2021 geven we een online presentatie om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op wat je kunt verwachtingen tijdens een stage bij Rijkswaterstaat.

11
nov
Maaike Runia: van trainee tot afdelingshoofd

Maaike Runia is plaatsvervangend hoofd van de afdeling Vergunningverlening. Eerder werkte ze 7 jaar als adviseur in dit vakgebied. Ze vertelt over haar carrière bij Rijkswaterstaat.

Interview
Ferriel Mastouri, stagiaire Campus recruitment

Als vierdejaarsstudent European Studies aan De Haagse Hogeschool loopt Ferriel Mastouri in totaal 5 maanden stage bij Campus recruitment van Rijkswaterstaat Corporate dienst.

Interview
Maria Vătămanu, adviseur waterkwaliteit

De carrière van Maria Vătămanu is bijzonder te noemen. Nadat ze de opleiding chemische technologie volgde in haar geboorteland Roemenië kwam zij via een beurs terecht op Harvard University. Vervolgens verhuisde ze naar Nederland waar ze milieumanagement studeerde aan de Universiteit Twente.

Interview
Werken bij het kleinste belastingkantoor van Nederland is werken aan schone rivieren

Niek Knaap en Monica Martír zijn onderdeel van het kleinste belastingkantoor van Nederland: het Bureau Verontreinigingsheffing Rijkswateren. Ze zorgen ervoor dat vervuilende bedrijven genoeg belasting betalen voor de stoffen die ze lozen op onze rivieren en kanalen. Ze vertellen over hun werk en de sfeer binnen het team.

Interview
Tim van Marrewijk, stagiair waterbouw

Na in 2020 stage te hebben gelopen bij een aannemer koos Tim van Marrewijk, vierdejaarsstudent Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam, voor een afstudeerstage aan de opdrachtgeverskant.

Interview
Thomas Wassenaar, integraal beveiligingsspecialist

Neem het beveiligen van de tientallen gemalen in de regio. Plus de beveiliging van grote infrastructurele objecten tegen sabotage. En de bescherming van data tegen cyberaanvallen. Thomas vertelt over zijn bijzondere functie.

Interview

Werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland

Ontdek onze geschiedenis en de waarden die onze organisatie sturen.

Werknemers
8.700
Locaties
83
Actieve projecten
44
Deltawerken
13

Werk jij mee aan de toekomst van Nederland?