Solliciteren tijdens coronavirus

Ook in 2021 woedt wereldwijd het coronavirus (COVID-19) en ook in Nederland merken we de gevolgen. Ons dagelijks leven ligt stil. Daarom doen we ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan.

We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij Rijkswaterstaat wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Door de maatregelen gaat het sollicitatiegesprek even wat anders. We voeren de gesprekken nu online. Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met een uitleg over de tooling en tips ter voorbereiding voor een online sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprekken

Heb je een sollicitatiegesprek? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan via bijvoorbeeld via Microsoft Teams. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met de recruiter.

Gesprek 2e ronde

Ben je al toe aan het gesprek voor de 2e ronde? We willen dit gesprek graag met je voortzetten via Microsoft Teams en/of Zoom. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure doorgaan.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Gefeliciteerd! Om zo snel mogelijk met jou om tafel te zitten, nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek met je in te plannen. Dat gesprek doen we dan telefonisch, via Microsoft Teams en/of Zoom. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, neem dan contact op met de recruiter.

Wil je meer weten over openstaande vacatures of heb je vragen de procedures? Stuur een WhatsApp of sms naar één van onze recruiters voor jouw vakgebied. Zij plannen dan een belafspraak met je in om tijdens een virtuele kop koffie of thee je vragen te beantwoorden.