Solliciteren

Nu de maatregelen rondom het coronavirus zijn versoepeld, mogen we je persoonlijk weer op onze kantoren ontvangen! Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM en blijven maatregelen als ‘blijf thuis bij klachten en laat je testen’ gewoon gelden. Ook als je gevaccineerd bent.

We weten dat sommige sollicitanten maar ook collega’s van Rijkswaterstaat graag afstand willen houden en liever nog geen handen schudden. Daarom voor iedereen die Rijkswaterstaat bezoekt: respect voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

Hybride solliciteren: eerste gesprek online, daarna op locatie

Heb je binnenkort een eerste kennismakings- of sollicitatiegesprek? Deze vindt altijd online plaats. De recruiter die betrokken is bij de vacature of jouw sollicitatie, neemt contact met je op en stemt af hoe jij dit gesprek wil voeren: bijvoorbeeld via Microsoft Teams.

Ben je toe aan het gesprek voor de 2e ronde of het arbeidsvoorwaardengesprek? Deze mag op kantoor of andere locatie plaatsvinden. Liever online? De recruiter neemt telefonisch contact met je op en inventariseert wat jouw wensen zijn waarna een definitieve afspraak wordt gemaakt.

Meer weten over openstaande vacatures?

Of vragen over de procedures? Stuur een WhatsApp of sms naar één van onze recruiters van jouw vakgebied. Zij plannen een belafspraak met je in om tijdens een virtuele kop koffie of thee je vragen te beantwoorden.