Draag bij aan de toekomst van asset management

Zoek jij een baan die voldoening geeft? Ontdek samen met ons wat jouw mogelijkheden zijn en hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Kom met ons in contact
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat

Meewerken aan de toekomst van een bereikbaar Nederland

Rijkswaterstaat staat voor een enorme onderhoudsopgave. Bruggen, tunnels, sluizen, wegen en waterkeringen, gebouwd in de jaren 50 en 60, zijn toe aan renovatie en vervanging. Of houd jij je liever bezig met de verduurzaming van Nederland, door windmolenparken te plaatsen op de Noordzee. Werk aan de winkel dus én een kans om te werken aan de toekomst van Nederland. Grijp jij die kans?
De Nederlandse infrastructuur op een duurzame manier toekomstbestendig maken. Daar draag jij aan bij.

Jouw ontwikkeling als asset manager

Er is een werkgever waar je van betekenis kunt zijn én toch aan jezelf kunt denken. Maak kennis met Rijkswaterstaat. Binnen Rijkswaterstaat denken we sterk in competenties. Je hoeft nu nog niet alle vinkjes te hebben. We vinden het vooral belangrijk dat je jezelf wilt ontwikkelen. Zowel op inhoudelijk vlak als bijvoorbeeld in je communicatieve vaardigheden en je kwaliteiten als adviseur. Daarnaast heb je meestal ook andere rollen en word je breder inzetbaar. Wat je daarvan leert, neem je in je verdere carrière mee.
Een kans om expertise te ontwikkelen, te groeien én het verschil te maken

Zowel op je werk als privé lekker in je vel zitten

Bij veel organisaties is er weinig balans tussen werk en privé. Bij ons is een druk privéleven goed in te passen met de 36-urige werkweek. Daarnaast heb je vaak veel regie over je eigen agenda. In goede samenspraak met je team en leidinggevende natuurlijk. Rijkswaterstaat ondersteunt hybride werken, verzorgt een thuiswerkvergoeding en biedt voorzieningen voor het ergonomisch inrichten van je thuiswerkplek. Ga jij liever naar kantoor? Ook daar hebben we alle ruimte en faciliteiten beschikbaar om lekker te werken.
Lekker knallen op een project en tijdens de lunch even je hoofd leegmaken
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat
Kom met ons in contact

Vragen over asset management?

Tom Ebbers