Draag bij aan de toekomst van ICT bij Rijkswaterstaat

Zoek jij een baan die voldoening geeft? Ontdek samen met ons wat jouw mogelijkheden zijn en hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Kom met ons in contact
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat

Werken aan slimme oplossingen die Nederland verder helpen

Als ICT professional bij Rijkswaterstaat werk je mee aan een van de grootste ICT-infrastructuren van Nederland. Zodat we slim en efficiënt water, wegen en assets als viaducten of keringen kunnen beheren. Een groot onderdeel hiervan is het managen van data om Nederland verder te kunnen helpen. Wist je bijvoorbeeld dat we data uit de Noordzee gebruiken om tijdig windmolens stil te leggen als er vogels of vleermuizen in de buurt vliegen?
Bekijk video 03:53
Het verzamelen en juist verwerken van data uit de Noordzee

Jouw ontwikkeling als ICT professional

Bij Rijkswaterstaat kun jij je professionele grenzen verleggen en toch genoeg tijd hebben om jezelf uit te blijven dagen. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding doen naast je werk, of kan een fijn gesprek met jouw leidinggevende ook al richting geven in je loopbaan. Of switch je van project, en doe je zo weer een hele nieuwe bak aan ervaring op. Zit je gewoon lekker op je huidige plek? Ook daar is natuurlijk ruimte voor.
Je professionele grenzen verleggen en toch genoeg tijd hebben om jezelf uit te blijven dagen

Zowel op je werk als privé lekker in je vel zitten

Als je op hoog niveau aan projecten werkt, is een gezonde balans wel zo fijn. Bijvoorbeeld met regie over je eigen agenda, in goede samenspraak met je team en leidinggevende. Rijkswaterstaat ondersteunt hybride werken, verzorgt een thuiswerkvergoeding en biedt voorzieningen voor het ergonomisch inrichten van je thuiswerkplek. Ga jij liever naar kantoor? Ook daar hebben we alle ruimte en faciliteiten beschikbaar om lekker te werken.
Flexibel indelen van het werk, jij weet wat wanneer nodig is
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat
Kom met ons in contact

Vragen over ICT?

Sarah Vissie-Guern