Draag bij aan de toekomst van Inkoop- en contractmanagement bij Rijkswaterstaat

Zoek jij een baan die voldoening geeft? Ontdek samen met ons wat jouw mogelijkheden zijn en hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Kom met ons in contact
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat

Impact maken met grote, diverse projecten voor de toekomst van Nederland

Als inkoopadviseur of contractmanager help jij Nederland verder. Met een totale waarde van meer dan €3 miljard is Rijkswaterstaat Nederlands grootste inkoper in de grond-, weg- en waterbouw. In jouw rol werk je bijvoorbeeld mee aan de renovatie van de IJsselbruggen en de Velsertunnel, de aanleg van de Markerwadden en het onderhoud aan de Maeslantkering. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je je ook bezighouden met kennisinkoop, ICT en de hele bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat.
Bekijk video 04:11
Een focus op duurzaam inkopen en innovatieve inkoopstrategieën

Jouw ontwikkeling als Inkoop- en Contract professional

Bij Rijkswaterstaat krijg je de ruimte om het anders te doen. We dagen elkaar uit om innovatieve oplossingen te bedenken. Ook bekijken we hoe we processen eenvoudiger kunnen maken. En er is doorlopend ruimte voor ontwikkeling. Zo hebben we een basisopleiding ontwikkeld om nieuwe medewerkers een goed begin te geven in het vakgebied Inkoop- en contractmanagement bij Rijkswaterstaat. Deze opleiding geeft nieuwe medewerkers de kennis en vaardigheden om hun functie goed uit te kunnen voeren.
Een kans om expertise te ontwikkelen, te groeien én het verschil te maken

Zowel op je werk als privé lekker in je vel zitten

Met een rol binnen Inkoop- en contractmanagement heb je vaak veel regie over je eigen werk en agenda. In goede samenspraak met je team en leidinggevende natuurlijk. Rijkswaterstaat ondersteunt hybride werken, verzorgt een thuiswerkvergoeding en biedt voorzieningen voor het ergonomisch inrichten van je thuiswerkplek. Ga jij liever naar kantoor? Ook daar hebben we alle ruimte en faciliteiten beschikbaar om lekker te werken.
Lekker knallen op een project en tijdens de lunch even je hoofd leegmaken
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat
Kom met ons in contact

Vragen over inkoop- en contractmanagement?

Juliette Preusterink