Draag bij aan de toekomst van techniek bij Rijkswaterstaat

Zoek jij een baan die voldoening geeft? Ontdek samen met ons wat jouw mogelijkheden zijn en hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Kom met ons in contact
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat

Werk mee aan de toekomst van Nederland

Werken bij Rijkswaterstaat betekent werken aan bruggen, tunnels, sluizen, wegen en waterkeringen. Veel van deze bouwwerken hebben grootschalig onderhoud nodig de komende jaren. Onderhoud is vaak complexer dan nieuwbouw. Je werkt samen met een team aan de grootste infraprojecten in Nederland en zorgt zo dat ons land ook in toekomst veilig en bereikbaar blijft.
Samen met een team werken aan grote infraprojecten zoals de Hollandsche IJsselkering

Jouw ontwikkeling als technisch professional

Als je bij Rijkswaterstaat werkt in de techniek, geef je Nederland vorm en kun je jezelf volop ontwikkelen. Wij denken sterk vanuit competenties. Je hoeft nu nog niet alle vinkjes te hebben. We vinden het vooral belangrijk dat je jezelf wilt ontwikkelen. En de skills die je bij ons leert, zijn soms ook zomaar in je privéleven heel handig.
Nederland verder vormgeven en jezelf volop ontwikkelen

Zowel op je werk als privé lekker in je vel zitten

Bij veel organisaties is er weinig balans tussen werk en privé. Bij ons is een druk privéleven goed in te passen met de 36-urige werkweek. Met je individueel keuzebudget kun je bovendien meer dagen kopen of juist sparen voor een grote aankoop. Je arbeidsvoorwaardenpakket stel je dus gedeeltelijk zelf samen. Omdat we groei en ontwikkeling belangrijk vinden, bieden we ook verschillende (om)scholings- en studieregelingen.
Een druk privéleven naast een ambitieuze baan? Waarom zou je kiezen?
Vrijblijvend sparren over jouw toekomst bij Rijkswaterstaat
Kom met ons in contact

Vragen over Techniek?

Larissa Buist Belliot