14
apr
Evenement

Build Your Future bij Rijkswaterstaat

Studeer je nog of ben je (bijna) afgestudeerd? Benieuwd naar de projecten van Rijkswaterstaat en met welke thema’s wij ons bezighouden? En welke mogelijkheden er voor jou zijn? Maak kennis met Rijkswaterstaat op vrijdag 14 april 2023.

Locatie

Griffioenlaan 2, 3526 LA, Utrecht

Wanneer

14 april 2023 (12.30 - 17.00 uur)

Meld je aan voor Build Your Future

Ben jij nieuwsgierig naar Rijkswaterstaat en alle mogelijkheden die wij voor jou hebben? Meld je aan voor Build Your Future bij Rijkswaterstaat. We maken er een leuke interactieve middag van en komen graag met je in contact! Op het moment dat wij jouw aanmelding ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. Een week voorafgaand aan het event ontvang je alle informatie over het programma.

Tijdens deze dag:

  • Leer je Rijkswaterstaat en al haar werkzaamheden en uitdagingen kennen;
  • Ontdek je de verschillende young professional programma’s die Rijkswaterstaat te bieden heeft. En delen onze stagiair(e)s, Smarttimers en trainees hun ervaringen met jou;
  • Vertellen collega’s meer over de projecten en plannen voor de toekomst.

Zet ook in je agenda

Op 12 april is de Meet & Greet voor het Young Professional Programma Staal, voor hbo- en wo-studenten met een technische achtergrond. Tijdens deze Meet & Greet maak je kennis met Rijkswaterstaat, Arup en TNO. Ben jij benieuwd naar dit programma? Kijk dan hier voor meer informatie.

Al onze stagevacatures met startdatum september 2023 komen van 10 t/m 30 april 2023 online op de website van Werken bij Rijkswaterstaat en de website Werken voor Nederland. De laatste dag om te solliciteren is 30 april, noteer het in je agenda!

Zowel de vacature voor het landelijk als het regio traineeship met startdatum september 2023 komen van 8 t/m 29 mei 2023 online op de website van Werken bij Rijkswaterstaat. Zet het vast in je agenda!