Infrastructuur beschermen tegen een cyber attack? Doe mee aan de challenge Capture the Flag!

15
okt
Evenement

Cyber security challenge: Capture the Flag

Het beschermen van infrastructuur vraagt om bijzondere cyber security skills. Niet alleen worden bij Rijkswaterstaat digitale netwerken beschermd, maar ook de industriële automatisering van tunnels, bruggen, keringen en sluizen. Eigenlijk alles met industriële controlesystemen (ICS SCADA). Niemand mag ongevraagd een brug open kunnen doen of een tunnel onklaar maken. En hoe prioriteer je dan bij een attack?

Laat op vrijdag 15 oktober jouw expertise zien in de challenge Capture the Flag. Dit is interessant vanaf 3 jaar werkervaring. Je gaat in een online challenge ervaren hoe je de Nederlandse infrastructuur kunt beschermen tegen een cyber attack. Daarnaast is er ook ruimte om te netwerken.

Locatie

Online

Wanneer

15 oktober 2021, 09.15-13.30 uur

Een grote organisatie als Rijkswaterstaat is afhankelijk van omvangrijke ICT-systemen en -netwerken. Wat als deze worden bedreigd of aangevallen? Gelukkig is er ons Security Operations Center. Zij voorkomt cybersecurity-incidenten en zorgt er bij daadwerkelijke aanvallen voor dat de gevolgen beperkt blijven. Als cyberspecialist werk je intensief mee aan de verbetering van de digitale veiligheid van Nederland en de bestrijding van cybercrime.

Hack the Drone

Heb jij minder dan 3 jaar ervaring maar wil jij wel je expertise laten zien? Meld je dan aan voor deĀ challenge Hack the Drone.

Vragen over de Security challenge: Capture the Flag?

André Baars (Recruiter ICT & IA)