LET OP: Op basis van alle ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus bestaat de kans dat we deze inhousedag niet fysiek kunnen laten doorgaan. We zoeken naar alternatieven, zodat we jou kunnen verwelkomen in onze organisatie. We houden je graag op de hoogte van de maatregelen en ontwikkelingen die er zijn.

1
mei
Evenement

Inhousedag techniek

De volgende Inhousedag Techniek is op 1 mei 2020 en is interessant voor technische studenten. Dus ben jij benieuwd naar wat werken in de techniek bij Rijkswaterstaat inhoudt? Kom dan naar onze Inhousedag Techniek!

Locatie

Hoofdkantoor Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, Utrecht

Wanneer

1 mei 2020, 09.00-17.00 uur

Tijdens deze dag maak je in de ochtend kennis met Rijkswaterstaat en onze collega's en ga je lunchen met trainees. In de middag gaan we op excursie en een kunstwerk van heel dichtbij bekijken. Ook ga je aan de slag met een case, we sluiten de dag af met een informele borrel waarbij je nog even na kan praten met de mensen die je net hebt leren kennen. Uiteraard kun je de hele dag door vragen stellen.

Aanmelden

Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten over wat werken in de techniek bij Rijkswaterstaat inhoudt? Kom dan naar de inhousedag en maak kennis met ons.