We zoeken vernieuwers, omdenkers en creatieve professionals met ambitie

18
jun
Evenement

Livestream 18 juni: kom alles te weten over de infravernieuwers!

Ben jij ingenieur, project- of contractmanager? En wil je meer uit je werk halen? Rijkswaterstaat en ProRail zijn samen op zoek naar vernieuwers, omdenkers en creatieve professionals met ambitie. Iets voor jou? Meld je vrijblijvend aan voor de livestream op 18 juni.

Aanmelden en meer informatie

Tijdens de livestream vertellen we je alles over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en ProRail, de opgave waar we voor staan, de rol van de infravernieuwers en hoe dit werkt in beide organisaties. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen.

Locatie

Online

Wanneer

18 juni 2021, 12.00-13.00 uur

Voor professionals die omdenken

Heb jij hbo- of wo-niveau (technische studie is niet noodzakelijk), een aantal jaar werkervaring en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is de rol van infravernieuwer een mooie kans. Met opgestroopte mouwen ga je werken aan verschillende vervang- en renovatieprojecten. De wereld hoeft niet op z’n kop, maar jouw creatieve denkwijze brengt Nederland wel verder. Er zijn onder andere vacatures voor ingenieurs, adviseurs staal, adviseurs industriële automatisering, contract- en projectmanagers.

Aan de slag als infravernieuwer: Thomas Reemers en Frans Meijer vertellen erover

Lees het duo-interview

Rijkswaterstaat en ProRail werken intensief samen

Beide infraorganisaties zijn verantwoordelijk voor het in stand houden van de Nederlandse infrastructuur en staan voor dezelfde uitdagingen. Zeker waar het gaat om de vervanging en renovatie van honderden verouderde bruggen, tunnels, viaducten en duizenden kilometers spoor en weg komen ze elkaar tegen. Door samen te werken en van elkaar te leren, worden de 2 organisaties sterker en beter.

Vragen over het programma Infravernieuwers?

Florijn Spoelstra (Recruiter Techniek)