26
sep
Evenement

Meet & Greet Contractmanagement

De Nederlandse infrastructuur behoort tot de beste van de wereld. Als contractmanager bij Rijkswaterstaat lever je hier een belangrijke bijdrage aan: je adviseert en werkt onder meer samen met opdrachtgevers voor wat betreft contractgeving van bijvoorbeeld weg-, tunnel-, brug- of sluisprojecten. Projecten met een grote financiële en maatschappelijk waarde. Rijkswaterstaat is regelmatig op zoek naar professionals (wo/hbo) die ervaring hebben met inkoop- en contractmanagement.

Locatie

Hoofdkantoor Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, Utrecht

Wanneer

26 september 2019, 17.00-19.00 uur

Programma

Wil jij meer weten over het werk van een contractmanager bij Rijkswaterstaat? Kom dan kennismaken en sfeerproeven op 26 september 2019! Onder het genot van een hapje en drankje vertellen diverse contractmanagers over hun functie en de projecten waar ze aan mee werken. Zo neemt onze collega Ansel Velthof je mee in een van zijn complexe en aansprekende projecten waarna voldoende tijd is om informeel kennis te maken. Wil je nu al iets weten? Luister dan naar de podcast van Ansel Velthof met wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack.

Aanmelden en inlopen

Op 26 september 2019 ben je tussen 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom op onze locatie in Utrecht (Westraven). Inlopen kan op elk moment, maar goed om te weten is dat een van onze collega’s om 17.15 uur een inleidende presentatie geeft van een half uur.

Heb je vragen?

Heb je specifieke vragen voor 26 september 2019, laat het ons gerust weten. Bel of app met onze recruiter Eveline den Hartigh op 06 – 29 08 95 68 of stuur een mail.