Evenement 30 september 2019

Meet & Greet Projectmanagement

Rijkswaterstaat zoekt meerdere projectmanagers voor grote infrastructurele projecten. Dit voor het realiseren van nieuwe projecten en de lange termijn onderhoudsopgave. Graag nodigen wij jou uit om kennis te maken en sfeer te proeven tijdens onze meet up over projectmanagement binnen Rijkswaterstaat.

Locatie

Informatiecentrum Blankenburgverbinding, Maassluisedijk 199, Vlaardingen

Wanneer

30 september 2019, 16.00-19.00 uur

Programma Meet & Greet Projectmanagement

Wil jij weten wat de uitdagingen en verantwoordelijkheden zijn van een projectmanager binnen Rijkswaterstaat? In een actieve workshop laten wij jou o.a. zien hoe het Integraal ProjectManagement Model (IPM) werkt. 

Daarna geven diverse projectmanagers een presentatie over hun baan en de middag wordt afgesloten met een informele kennismaking. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je meer weten? Bekijk dan het volledige programma.

Voor wie

Ben jij een professional met wo-denkniveau en heb je circa 4 jaar ervaring in het leiden van complexe aanleg- en onderhoudsprojecten of een complex programmaportfolio? Dan zal de rol van projectmanager binnen Rijkswaterstaat je zeker aanspreken. Daarnaast is aantoonbare ervaring met projectmanagementmethodes- en technieken een voordeel.

Heb je vragen?

Heb je vragen voorafgaand aan 30 september? Laat het ons gerust weten. Je kunt recruiter Florijn Spoelstra mailen of bellen/appen op 06-51 31 56 95.