25
mrt
Evenement

Meet & Greet Projectmanagement

Wil jij meer weten over werken als projectmanager of adviseur in grote infrastructurele projecten? Rijkswaterstaat staat voor de grootste renovatieopgave ooit. Veel assets als bruggen, sluizen en (water)wegen die na de oorlog zijn gebouwd, zijn toe aan vervanging of vernieuwing. Kom kennismaken en schuif aan bij deze speciale lunchsessie op deze unieke locatie.

Locatie

Rijkswaterstaat, Houtribhaven 2, Lelystad

Wanneer

25 maart 2020, 12.00-15.00uur

Meld je aan

Vanaf 11.45 uur ben je van harte welkom bij de Bouwkeet Combinatie op de Houtribdijk in Lelystad. Om 12.00 uur starten we het programma met onder andere een presentatie, lunch en rondleiding. We verzoeken je om je vooraf in te schrijven.

Voor wie

Ben jij een hbo- of wo-professional met een grote interesse in aanleg- en onderhoudsprojecten? Dan spreekt de rol van projectmanager binnen Rijkswaterstaat je zeker aan. Afhankelijk van je ervaring zijn er verschillende inwerk- of opleidingstrajecten mogelijk.

Of ben je misschien eerder een analyticus en verbinder die graag adviseert op projectsturing en betrouwbare informatie? Ga in gesprek met onze collega's over de rol van adviseur projectsturing en portfoliomanagement.

Werken bij Rijkswaterstaat

Wil je weten welke functies er zijn bij Rijkswaterstaat? Kijk dan regelmatig bij onze vacatures, ook voor projectmanagers en adviseurs projectsturing.