10
dec
Evenement

Meet & Greet assetmanagement

Miljoenen automobilisten rijden dagelijks over ruim 3.000 km snelweg. Zonder dat ze het merken, rijden ze over assets als bruggen, sluizen en door tunnels. Stuk voor stuk uniek door de leeftijd, techniek, grootte of omgeving. De komende jaren staat Rijkswaterstaat voor een grote onderhoudsopgave en zoekt daarvoor diverse mensen voor het vakgebied van assetmanagement.

Wil jij meer weten over de rol van assetmanager en hoe dit werkt bij Rijkswaterstaat? Je bent van harte welkom bij deze Meet & Greet!

Locatie

Brasserie Zalmhuis, Schaardijk 396, Capelle aan den IJssel

Wanneer

10 december 2019, 17.00-19.30 uur

Exclusief kijkje Van Brienenoordbrug

Graag nemen onze assetmanagers je tijdens de Meet & Greet mee naar hun werkveld voor een exclusief kijkje in Rotterdams grootste asset: de Van Brienenoordbrug! Je ontmoet verschillende vakcollega's die vertellen over de verantwoordelijkheden en uitdagingen waar zij als assetmanager voor staan. Er is voldoende tijd om informeel kennis te maken, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Voor wie?

Ben jij een professional met hbo/wo werk- en denkniveau die midden in de maatschappij staat? Heb je enige advieservaring binnen assetmanagement? Dan kan Rijkswaterstaat jou een interessante vervolgstap bieden. Naast de inhoudelijke expertise zoeken wij collega's die verbindend, communicatief en analytisch zijn en in staat zijn om strategie te vertalen naar tactisch niveau.

Werken bij Rijkswaterstaat

Wil je weten welke functies er bij Rijkswaterstaat zijn? Kijk dan regelmatig bij onze vacatures voor assetmanagers.