4
nov
Evenement

Online Meetup Assetmanagement

Ben jij een assetmanager die graag up-to-date blijft binnen het vakgebied? Sta je open voor nieuwe kennis en contacten? Op 4 november organiseert het Kennisnetwerk Assetmanagement een inspiratiesessie rondom het thema langetermijn-assetplanning.

We gaan aan de slag met een case en er is ruimte om te netwerken.

Hoe maak je langetermijnkeuzes voor assets?

Besluiten rondom assets als wegen, bruggen, sluizen en keringen worden vaak voor tientallen jaren genomen. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren die bekend of te voorspellen zijn zoals verkeer, omgeving, klimaatadaptatie, EU-regelingen of digitalisering. Hoe maak je als assetmanager keuzes die over 20 jaar nog houdbaar zijn?

Locatie

Online

Wanneer

4 november 2020, 10.30-12.30 uur

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met een assetcase. Neem bijvoorbeeld de Houtribsluizen; een groot sluizencomplex bij Lelystad. Het complex werd in 1975 geopend en bestaat onder andere uit diverse sluizen, een beweegbare brug en een vaste brug. Bij het complex zijn regelmatig storingen waardoor vaarroutes tijdelijk niet beschikbaar zijn. Er is al veel onderhoud uitgevoerd op het complex maar niet met lange termijn resultaat. Duidelijk is dat er ingrijpend verbouwd moet worden. Welk scenario stel jij op? Samen met een aantal vakgenoten zet je de dilemma's op een rij en bespreekt welke strategie houdbaar is.

Voor wie?

Naast vakgenoten die zich al hebben aangemeld bij het Kennisnetwerk Assetmanagement, is de meetup ook interessant voor senior, medior en startende assetprofessionals. De meetup en het kennisnetwerk is bedoeld om kennis te delen, van elkaar te leren en samen het vak naar een hoger niveau te tillen.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. Vragen over assetmanagement, de case of het kennisnetwerk: mail of app (06-52599615) met assetmanager Mark van de Ven. Heb je een organisatorische vraag, stuur dan een e-mail naar Marije van den Ende of bel 06-15617726.