LET OP: Op basis van alle ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus bestaat de kans dat we deze Stagemarkt niet fysiek kunnen laten doorgaan. We zoeken naar alternatieven, zodat we jou kunnen verwelkomen in onze organisatie. We houden je graag op de hoogte van de maatregelen en ontwikkelingen die er zijn.

24
apr
Evenement

Stagemarkt: de juiste afslag naar een droomstage

Vrijdag 24 april 2020 is het zover. Dan opent Rijkswaterstaat de deuren van het LEF Future Center in Utrecht. Speciaal voor jou! Want jij bent bezig met je toekomst. En daar hoort een stage bij. Een droomstage.

Maar een droomstage vind je niet zomaar. Daarvoor wil je natuurlijk wel eerst alle ins en outs weten. En daar vertellen (oud-)stagiairs je graag meer over tijdens deze stagemarkt. Kom langs en ontdek waarom de stagemarkt bij Rijkswaterstaat de juiste afslag is naar jouw droomstage.

Locatie

Hoofdkantoor Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, Utrecht

Wanneer

24 april 2020, 13:30-17:00 uur

Wat kan je allemaal verwachten tijdens deze stagemarkt?

  • Maak kennis met de verschillende afdelingen en stagevacatures binnen Rijkswaterstaat.
  • Doe mee met één van de actieve workshops.
  • Ontdek diverse innovaties van Rijkswaterstaat.
  • Krijg advies over het opstellen van een goed LinkedIn-profiel en laat meteen een goede profielfoto voor je cv of LinkedIn maken.
  • Krijg tips en tricks van recruiters voor het sollicitatieproces.
  • Maak kennis met potentieel toekomstige collega’s, managers, vacaturehouders en huidige stagiaires.

Voor wie is de Stagemarkt van Rijkswaterstaat?

De Stagemarkt is bedoeld voor alle hbo- en wo-studenten die zich vooral interesseren voor de studieachtergronden: civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, IT, watermanagement en studies passend bij inkoop. Wil je alvast bekijken wie wij zijn en wat wij doen? Neem dan een kijkje op de pagina voor studenten.