4
okt
Evenement

Stagemarkt: de juiste afslag naar een droomstage

Vrijdag 4 oktober 2019 is het zover. Dan opent Rijkswaterstaat de deuren van het LEF Future Center in Utrecht. Speciaal voor jou! Want jij bent bezig met je toekomst. En daar hoort een stage bij. Een droomstage. Maar een droomstage vind je niet zomaar. Daarvoor wil je natuurlijk wel eerst alle ins en outs weten. En daar vertellen (oud-)stagiairs je graag meer over tijdens deze stagemarkt. Kom langs en ontdek waarom de stagemarkt bij Rijkswaterstaat de juiste afslag is naar jouw droomstage.

De aanmeldingen zijn in hoog tempo binnen gestroomd en we hebben geen plaatsen meer beschikbaar. Daarom is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de stagemarkt van 4 oktober 2019.

Locatie

Hoofdkantoor Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, Utrecht

Wanneer

4 oktober 2019, 12:30-18:00 uur

Wat kan je allemaal verwachten tijdens deze stagemarkt?

  • Maak kennis met de verschillende afdelingen en stagevacatures binnen Rijkswaterstaat.
  • Doe mee met een van de actieve workshops.
  • Maak een rondvaart met de gele patrouille Rijkswaterstaatboot.
  • Ontdek diverse innovaties van Rijkswaterstaat.
  • Krijg advies over het opstellen van een goed LinkedIn profiel en laat meteen een goede profielfoto voor je cv of LinkedIn maken.
  • Krijg tips en tricks van recruiters voor het sollicitatieproces.
  • Een borrel met potentiële toekomstige collega’s, managers, vacaturehouders en huidige stagiaires.

Voor wie is de Stagemarkt van Rijkswaterstaat?

De Stagemarkt is bedoeld voor alle hbo- en wo-studenten die zich vooral interesseren voor de studieachtergronden: civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, IT, watermanagement en studies passend bij inkoop. Wil je alvast bekijken wie wij zijn en wat wij doen? Neem dan een kijkje op de pagina voor studenten.