Neem contact op met Rijkswaterstaat

Heb je vragen over vacatures of de sollicitatieprocedure? Of wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan contact op.

Vragen over sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op het met het Klanten Contact Centrum via 088 797 07 88.

Maatregelen: solliciteren tijdens coronavirus

Op dit moment ligt het dagelijks leven in Nederland stil door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) en de poging om het virus in te dammen. De maatregelen die het kabinet heeft genomen, raken Rijkswaterstaat ook.

Dat betekent dat we op zoek zijn naar manieren om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan. Wil je graag weten wat dit voor jou betekent? Raadpleeg dan de pagina Solliciteren tijdens coronavirus voor meer informatie hierover.

In dienst tijdens corona

Je hebt een goed selectiegesprek gehad en wil bij ons beginnen, welkom! Hoe gaat het in zijn werk, nu we allemaal nog moeten thuiswerken en jij bij ons in dienst gaat treden? Bij Rijkswaterstaat werken veel mensen in vitale functies, zij werken gewoon door op locatie. Je kunt bij hen, zoveel mogelijk volgens de regels van het RIVM, op locatie beginnen. Voor niet vitale functies, waar we in deze periode voor thuiswerken, gaat de kennismaking en de onboarding gewoon door (virtueel). We passen daarbij maatwerk toe om tegemoet te komen aan de behoefte van jou en je nieuwe collega’s.

Locaties

Er werken ongeveer 8.700 mensen bij Rijkswaterstaat, verspreid over ruim 60 locaties. Op zoek naar een locatie? Gebruik dan ons locatie-overzicht.

Pers

De contactgegevens van onze persvoorlichters zijn te vinden op de pagina persvoorlichting.