Neem contact op met Rijkswaterstaat

Heb je vragen over vacatures of de sollicitatieprocedure? Of wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan contact op.

Vragen over sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op het met het Klanten Contact Centrum via 088 797 07 88.

Solliciteren en het coronavirus

Nog steeds woedt wereldwijd het coronavirus (COVID-19) en ook in Nederland merken we hiervan de gevolgen. Rijkswaterstaat volgt qua veiligheid hierin de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat we ook voor de sollicitatieprocedure veiligheidsmaatregelen hebben genomen.

Want hoe graag we je ook op locatie willen ontvangen, vooralsnog ontmoeten we elkaar vooral online. Wil je graag weten wat dit voor jou betekent? Kijk op de pagina Solliciteren tijdens coronavirus voor meer informatie.

In dienst tijdens corona

Je hebt een goed selectiegesprek gehad en wil bij ons beginnen, welkom! Hoe gaat het in zijn werk, nu we allemaal nog moeten thuiswerken en jij bij ons in dienst gaat treden? Bij Rijkswaterstaat werken veel mensen in vitale functies, zij werken gewoon door op locatie. Je kunt bij hen, zoveel mogelijk volgens de regels van het RIVM, op locatie beginnen. Voor niet vitale functies, waar we in deze periode voor thuiswerken, gaat de kennismaking en de onboarding gewoon door (virtueel). We passen daarbij maatwerk toe om tegemoet te komen aan de behoefte van jou en je nieuwe collega’s.

Locaties

Er werken ongeveer 8.700 mensen bij Rijkswaterstaat, verspreid over ruim 60 locaties. Op zoek naar een locatie? Gebruik dan ons locatie-overzicht.

Pers

De contactgegevens van onze persvoorlichters zijn te vinden op de pagina persvoorlichting.