Neem contact op met Rijkswaterstaat

Heb je vragen over vacatures of de sollicitatieprocedure? Of wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Neem gerust contact met ons op.

Solliciteren

Heb je binnenkort een eerste kennismakings- of sollicitatiegesprek? Dan is het goed om te weten dat dit gesprek bij voorkeur online plaatsvindt. De achterliggende reden is dat we ‘slim’ reizen willen stimuleren. En daarmee bijdragen aan minder druk op snelwegen en OV én minder CO2-uitstoot.

De recruiter die betrokken is bij jouw sollicitatie, neemt voor het maken van de afspraak altijd contact met je op en stemt af hoe jij het gesprek wil voeren: bijvoorbeeld via MS Teams. Heb je toch liever een gesprek op een van onze kantoren, laat het ons weten, dan kijken we natuurlijk wat mogelijk is.

Ben je toe aan het gesprek voor de 2e ronde of het arbeidsvoorwaardengesprek? Dan ontvangen wij je graag op een van onze kantoren of andere locatie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op het met het Klanten Contact Centrum via 088-797 07 88.

Locaties

Er werken ongeveer 8.700 mensen bij Rijkswaterstaat, verspreid over ruim 60 locaties. Op zoek naar een locatie? Gebruik dan ons locatie-overzicht.

Pers

De contactgegevens van onze persvoorlichters zijn te vinden op de pagina persvoorlichting.

Meer weten over openstaande vacatures?

Of vragen over de procedures? Stuur een WhatsApp of sms naar één van onze recruiters van jouw vakgebied. Zij plannen een belafspraak met je in om tijdens een virtuele kop koffie of thee je vragen te beantwoorden.

Hybride werken bij Rijkswaterstaat

Hybride werken is een werkstijl waarin het type werk leidend is voor waar, wanneer, hoe en met wie je het werk doet. Dat kan op kantoor zijn, maar ook op locatie of thuis. Samen met jouw leidinggevende maak je hier op basis van het werk bewuste keuzes in. De keuzes worden afgestemd met het team of afdeling waarmee je samenwerkt. Ook je persoonlijke voorkeur wordt meegenomen in wat wel en niet kan.