Werken met een arbeidshandicap bij Rijkswaterstaat

Een veelgehoord misverstand is dat mensen met een arbeidsbeperking alleen bij Rijkswaterstaat kunnen solliciteren met een doelgroepenregistratie. Niets is minder waar. Iedereen, met of zonder arbeidshandicap, is welkom om te solliciteren op onze vacatures!

8 november - Meet & Greet Rijkswaterstaat

Ben jij op zoek naar een passende baan maar is solliciteren niet vanzelfsprekend omdat je een arbeidsbeperking hebt? Dan ben je dinsdag 8 november van harte welkom om deel te nemen aan de Meet & Greet, georganiseerd door de organisatie ‘Onbeperkt aan de slag.’ Locatie is bij Rijkswaterstaat in Utrecht (Griffioenlaan 2, Utrecht). Maak vrijblijvend kennis met Rijkswaterstaat maar ook met werkgevers als ASTICT, Berenschot, Brunel, FNV, Kamer van koophandel ProRail, PwC, Reveal talent, Rijksoverheid, SVB, USG Restart, Van Lanschot Kempen, Vodafone en de Vrije Universiteit Amsterdam.
Informatie en inschrijven
Meet & Greet Rijkswaterstaat

Indicatie Banenafspraak

Heb jij een indicatie Wet Banenafspraak? Rijkswaterstaat biedt mensen met een doelgroepenregistratie de mogelijkheid om in dienst te komen. Wil jij weten of we iets voor jou kunnen betekenen of hoe het is om te werken met een handicap bij Rijkswaterstaat? Neem contact met ons op. Ook wanneer je twijfelt of je in het doelgroepenregister staat (en dus valt onder de regeling Banenafspraak). Wij kunnen dit eenvoudig controleren en je verder helpen.
Neem contact met ons op

'Ik ben in mijn team echt in een warm bad terecht gekomen'

Lotte werkt sinds 2 jaar bij Rijkswaterstaat. Omdat ze een visuele beperking heeft, kwam ze binnen via de zogenaamde Banenafspraak, die mensen met een beperking een extra duwtje geeft op de arbeidsmarkt. Zoals Lotte zelf zegt: 'Als je op de goede plek zit, heb je zo min mogelijk last van je beperking en kun je je talenten optimaal inzetten.'
Lees het interview
'Er is veel ruimte om je te ontwikkelen'

Neem contact met ons op

Niels ten Hagen (Coördinator Banenafspraak)