Draag met jouw talent bij aan de toekomst van Nederland

Bekijk alle vacatures

Sta je in het UWV-doelgroepregister?

Kom dan werken bij Rijkswaterstaat. Bij ons werk je niet alleen aan de toekomst van Nederland, maar ook aan die van jezelf. Daarin ondersteunen we je met wat je nodig hebt, van coaching tot de nodige faciliteiten op de werkvloer. En kun je in goed overleg kiezen vanaf waar in Nederland jij wilt werken. Een baan bij Rijkswaterstaat is altijd met zicht op de toekomst.

Indicatie Banenafspraak

Heb jij een indicatie Wet Banenafspraak? Rijkswaterstaat biedt mensen met een doelgroepregistratie de mogelijkheid om in dienst te komen. Wil jij weten of we iets voor jou kunnen betekenen of hoe het is om te werken bij Rijkswaterstaat? Neem contact met ons op. Ook wanneer je twijfelt of je in het doelgroepenregister staat (en dus valt onder de regeling Banenafspraak). Wij kunnen dit eenvoudig controleren en je verder helpen.
Werken aan de toekomst van Nederland, en aan je eigen toekomst

Werk jij mee aan de toekomst van Nederland?

Zie jij werken bij Rijkswaterstaat wel zitten? We hebben doorlopend vacatures. Af en toe hebben we deze ook specifiek gericht op de Banenafspraak. Bekijk hier alle vacatures.

Wanneer je twijfelt of je in het doelgroepenregister staat (en dus valt onder de regeling Banenafspraak) kunnen wij dit eenvoudig controleren en je verder helpen. Neem dus gerust even contact met ons op.

Ook dan ben je natuurlijk meer dan welkom om te reageren op een vacature die je aanspreekt. Bekijk alle openstaande vacatures.

Met enige regelmaat geven we speciale banenafspraak vacatures vrij. Je kunt op de pagina vacatures banenafspraak checken of deze er op dit moment zijn. We nodigen iedereen echter uit om vooral ook te kijken of er een leuke en passende functie tussen de reguliere vacatures staat. We denken namelijk altijd graag met je mee over hoe een functie passend te maken is voor jou.

Neem contact met ons op

Zoë Bakker-Heskes (Recruiter banenafspraak)