Jouw persoonlijke ontwikkeling

Young Professionals bij Rijkswaterstaat

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij je breed ontwikkelen en werken aan projecten die er echt toe doen? Kies dan voor een Traineeship bij Rijkswaterstaat!

Young Development Program

In het Young Development Program ontwikkel jij professionele vaardigheden die jou een stevige start geven bij Rijkswaterstaat. Dit traject is ingericht voor jonge medewerkers bij Rijkswaterstaat. Het traject bestaat in de kern uit 3 hoofdthema's waar jij jouw vaardigheden in versterkt.
Meer over het Young Development Program
Versterk je professionele vaardigheden in 3 hoofdthema's

Basisopleiding Inkoop- en Contractmanagement

De Basisopleiding ICM heeft als doel jou de basis van het vak inkoop- en contractmanagement binnen Rijkswaterstaat mee te geven.
Bekijk de mogelijkheden
Leer direct en zelfstandig aan de slag te gaan bij je eigen domein

Basisopleiding Techniek

De Basisopleiding Techniek is primair bestemd voor technici en lijnmanagers. Na de basisopleiding begrijp je in welke context je als technicus binnen Rijkswaterstaat werkt, wat op hoofdlijnen van je verwacht wordt (inhoudelijk en qua houding en gedrag) en beschik je over relevante (je eigen vakgebied overstijgende) basiskennis en -kunde.
Lees meer over de Basisopleiding Techniek
Leer wat 'technisch weten en geweten' inhoudt

Programma voor startend ICT talent

Wil jij brede ICT-ervaring opdoen in beeldbepalende infrastructurele projecten? En je ontwikkelen tot toekomstgerichte professional? Volg dan een van onze tracks binnen het Programma voor startend ICT talent. Speciaal voor ambitieuze starters in ICT.
Leer meer over het programma
Volg een speciaal werk- en opleidingsprogramma van Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening (CIV)

Werk jij mee aan de toekomst van Nederland?

Vragen over stages?

Miriam Dirkse (Coördinator Jong)

Op de hoogte blijven van de startersfuncties bij Rijkswaterstaat?