Jouw persoonlijke ontwikkeling

Young Professionals bij Rijkswaterstaat

Bij Rijkswaterstaat willen we je continu de kans bieden jezelf te ontwikkelen. Versterk je professionele vaardigheden of leer meer over de inhoud. Ook bieden we diverse Young Professional Programma’s, hier leer je in een korte tijd meer over een specifiek thema.

Young Development Program

In het Young Development Program ontwikkel jij professionele vaardigheden die jou een stevige start geven bij Rijkswaterstaat. Dit traject is ingericht voor jonge medewerkers bij Rijkswaterstaat. Het traject bestaat in de kern uit 3 hoofdthema's waar jij jouw vaardigheden in versterkt.
Bekijk de mogelijkheden
Versterk je professionele vaardigheden in 3 hoofdthema's

Young Professional Programma – Staal

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij je breed ontwikkelen en kennismaken met verschillende organisaties? Werken aan grote projecten die er echt toe doen? Kies dan voor het Young Professional Programma – Staal, waarbij je kennismaakt met Rijkswaterstaat, Arup en TNO.
Bekijk de mogelijkheden
Werken bij 3 verschillende organisaties om te ontdekken wat je leuk vindt!

Basisopleiding Techniek

De Basisopleiding Techniek is primair bestemd voor technici en lijnmanagers. Na de basisopleiding begrijp je in welke context je als technicus binnen Rijkswaterstaat werkt, wat op hoofdlijnen van je verwacht wordt (inhoudelijk en qua houding en gedrag) en beschik je over relevante (je eigen vakgebied overstijgende) basiskennis en -kunde.
Bekijk de mogelijkheden
Leer wat 'technisch weten en geweten' inhoudt

Programma voor startend ICT talent

Wil jij brede ICT-ervaring opdoen in beeldbepalende infrastructurele projecten? En je ontwikkelen tot toekomstgerichte professional? Volg dan een van onze tracks binnen het Programma voor startend ICT talent. Speciaal voor ambitieuze starters in ICT.
Bekijk de mogelijkheden
Volg een speciaal werk- en opleidingsprogramma van Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening (CIV)

Werk jij mee aan de toekomst van Nederland?

Vragen over de Young Professional Programma’s? Neem contact op.

Op de hoogte blijven van de startersfuncties bij Rijkswaterstaat?