Duurzaam inkopen voor de toekomst van Nederland

Bekijk vacatures

Inkoop- en contractmanagement

Wil je meewerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland? Maak kennis met inkoop- en contractmanagement bij Rijkswaterstaat. Een werkgever die er ook voor jou is én waar je werk ontzettend divers is. Wil je gaan voor een baan met toekomst? Ontdek onze mogelijkheden.

Waarom werken bij Rijkswaterstaat?

Duurzaam en innovatief inkopen

Bij Rijkswaterstaat koop je volledig duurzaam in. Zo werken we bijvoorbeeld met een CO2-prestatieladder waarmee we de markt stimuleren om duurzaam aan te bieden. Daarnaast zoeken we vernieuwende, innovatieve oplossingen voor onze (vaar)wegen en kunstwerken. Maar innovaties komen niet zomaar tot stand: dit begint bij gerichte inkoop. En daar kun jij een bijdrage aan leveren!
Bekijk video 04:17
Draag bij aan de toekomst van Nederland

Blijf jezelf ontwikkelen en groei door

Heb je nog weinig ervaring met inkopen bij de overheid? Geen probleem. Bij Rijkswaterstaat hebben we een basisopleiding ontwikkeld om nieuwe collega’s een goed begin te geven in het vakgebied Inkoop- en contractmanagement bij Rijkswaterstaat. Deze opleiding biedt jou de kennis en vaardigheden om goed op je plek te komen.
Aandacht voor intern doorgroeien

Jij bepaalt hoe en waar je werkt

Als inkoper of contractmanager heb je regie over je eigen werk en agenda. In goede samenspraak met je team en leidinggevende natuurlijk. Rijkswaterstaat ondersteunt hybride werken, verzorgt een thuiswerkvergoeding en biedt voorzieningen voor het ergonomisch inrichten van je thuiswerkplek. Ga jij liever naar kantoor? Ook daar hebben we alle ruimte en faciliteiten beschikbaar om lekker te werken.
Regie over je werk en agenda