Werken bij Nederlands grootste inkoper in de grond-, weg- en waterbouw?

Bekijk vacatures

Meewerken aan weg en water

Met een totale waarde van meer dan €3 miljard is Rijkswaterstaat Nederlands grootste inkoper in de grond-, weg- en waterbouw. Als inkoopadviseur of contractmanager werk je bijvoorbeeld mee aan de renovatie van de IJsselbruggen en de Velsertunnel, de aanleg van de Markerwadden en het onderhoud aan de Maeslantkering. Wil jij Nederland ook verder helpen?

Duurzaam en innovatief werk

Werk je als inkoopadviseur of contractmanager in de grond-, weg- en waterbouw dan werk je aan grote infrastructurele projecten die een directe impact hebben op de samenleving. Bij Rijkswaterstaat vinden we innovatie en duurzaamheid belangrijk. Daarom kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het selecteren en werken met leveranciers die werken met milieuvriendelijke materialen en technologieën.
Directe impact op de samenleving

Waarom werken bij Rijkswaterstaat?

‘Alles is hier mogelijk: je kunt iedere functie vervullen of opleiding doen die je wilt. Er is heel veel mogelijk mits je zelf aangeeft dat het de richting is waar je op wilt. Voor jonge mensen zijn de mogelijkheden om je te ontwikkelen eindeloos. Rijkswaterstaat gaat ver in het behouden van je en het ondersteunen van je loopbaan,’ vertelt Ande Rijnhart.
Meer weten? Lees verder
Rijkswaterstaat denkt met je mee

Welke mogelijkheden zijn er verder?

We werken in vier domeinen: bedrijfsvoering, informatievoorziening, kennisinkoop en de grond-, weg- en waterbouw. Kom je bij Rijkswaterstaat werken, dan is er dus ontzettend veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, naast grond-, weg- en waterbouw?
Lees verder
Veel mogelijk in verschillende werkvelden