Ben jij een techniekprofessional? Kijk mee in ons werkveld!

Vacatures techniek30

Kijk mee met techniek

Techniek binnen Rijkswaterstaat onderscheidt zich in 3 functiegroepen: technisch advies, technisch management en asset management. Lees hieronder wat de rol en werkzaamheden zij per functiegroep. Ben je benieuwd wat jij met jouw technische achtergrond kan doen bij Rijkswaterstaat? Onze collega’s laten het je zien.

Technisch advies

Ben jij een technische expert of specialist op het gebied van civiele techniek, werktuigbouwkunde of industriële automatisering? En wil je graag meer weten hoe je jouw expertise kunt inzetten bij Rijkswaterstaat? Bekijk onderstaande items over technisch advies.

Op te knappen bruggen, tunnels en stuwen
100
Te renoveren sluizen en gemalen
265

Technisch management

De beste technische kwaliteit realiseren; daar draait het om voor de technisch manager. In verschillende projecten bewaakt hij of zij de voortgang, het ontwerp, de kaders en de kwaliteit. Zijn er risico's en afwijkingen? De technisch manager stelt deze aan de orde en zorgt samen met het team voor oplossingen.

Kilometer te versterken dijken
1300
Totaal aantal projecten
300

Asset management

Als asset manager ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het beheer van wegen, sluizen, bruggen en tunnels. Voor het onderhoud van bijvoorbeeld een snelweg maakt een asset manager verschillende scenario’s en weegt de risico’s en impact af voor de omgeving, techniek en het budget. Zie jij jezelf als de spin in het web?

Interesse in nautische functies?

Derrek Kronenberg (Techniek)

Techniek bij Rijkswaterstaat

De infrastructuur van Nederland is omvangrijk en zeer complex. Dit alles vraagt om specialistische kennis en slim samenwerken. Pas jij goed bij Rijkswaterstaat?

Bekijk onze vacatures