Bijdragen aan een goed draaiende organisatie?

Bekijk vacatures11

Inkoopadviseur of contractmanager in bedrijfsvoering

Het domein Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de inkoopcategorieƫn communicatie, HRM, facilitair, financieel en juridisch. Denk hierbij aan zaken als gebouwenonderhoud, kantoorartikelen, financiƫle ondersteuning, juridisch advies en dienstverlening, opleiding en alle communicatiemiddelen. Hierbij staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda.

Meer dan Rijkswaterstaat

Werk je als inkoopadviseur of contractmanager voor bedrijfsvoering dan draag je bij aan het soepel laten van processen en activiteiten die essentieel zijn voor een goede werking van onze water(wegen) en infrastructuur. Daarnaast werken we niet alleen voor Rijkswaterstaat, maar ook voor een aantal onderdelen binnen de Rijksoverheid. Denk hierbij aan al het circulaire kantoormeubilair, de blauwe enveloppen van de Belastingdienst of de gele voertuigen van de weginspecteurs van Rijkswaterstaat die je overal op de weg ziet rijden. Kortom, zeer divers!
Van blauwe belastingenveloppen tot gele voertuigen

Waarom werken bij Rijkswaterstaat?

‘We zijn hier met het vakgebied contractmanagement onze tijd ver vooruit en blijven doorontwikkelen. Dat maakt voor mij elke dag interessant en zorgt ervoor dat ik heel graag bij deze club wil blijven,’ vertelt Björn Smolders. Meer weten?
Lees verder
Leuke omgeving om te blijven werken

Welke mogelijkheden zijn er verder?

We werken in 4 domeinen: bedrijfsvoering, informatievoorziening, kennisinkoop en de grond-, weg- en waterbouw. Kom je bij Rijkswaterstaat werken, dan is er dus ontzettend veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, naast bedrijfsvoering?
Lees verder
Veel mogelijk in verschillende werkvelden