Bijdragen aan onmisbare IT en informatievoorziening?

Bekijk vacatures11

Bijdragen aan goede informatievoorziening

Ontdek de wereld van big data, slimme oplossingen en onze talloze systemen. Als inkoopadviseur of contractmanager bij informatievoorziening houd je je bezig met de automatisering van bruggen, tunnels, rijkswegen en andere objecten. Daarnaast kun je ook werken aan kantoorautomatisering, waardoor collega’s hun werk goed kunnen blijven doen.

Maak kennis met informatievoorziening

In een wereld waarin wij continu bezig zijn met nieuwe oplossingen om onze infrastructuur beter te benutten speel je als inkoopadviseur of contractmanager een cruciale rol. Naast zorgen voor een slim, veilig en duurzaam (water)wegennet zorgen wij er ook voor dat collega’s hun werk goed kunnen blijven doen op kantoor. Want ook goedwerkende online omgevingen zijn onmisbaar!
Een onmisbare schakel

Waarom werken bij Rijkswaterstaat?

‘Mijn collega’s van inkoop en contractmanagement vormen echt een afspiegeling van de samenleving. Iedereen brengt iets anders mee, dat vind ik een enorme kracht,’ vertelt Wiemla Oppentocht. Meer weten?
Lees het interview van Wiemla
Diversiteit als kracht

Welke mogelijkheden zijn er verder?

We werken in 4 domeinen: bedrijfsvoering, informatievoorziening, kennisinkoop en de grond-, weg- en waterbouw. Kom je bij Rijkswaterstaat werken, dan is er dus ontzettend veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, naast bedrijfsvoering?
Lees verder
Veel mogelijk in verschillende werkvelden