Werken bij 3 verschillende organisaties om te ontdekken wat je leuk vindt!

Young Professional Programma – Staal

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij je breed ontwikkelen en kennismaken met verschillende organisaties? Werken aan grote projecten die er echt toe doen? Kies dan voor het Young Professional Programma – Staal, waarbij je kennismaakt met Rijkswaterstaat, Arup en TNO. Van 22 april tot en met 20 mei staat de vacature voor het Young Professional Programma open, je start in september 2024.

Wil je graag brede technische ervaring opdoen in beeldbepalende infrastructurele projecten en je ontwikkelen tot expert op het vakgebied bruggen en viaducten? Dit is een speciaal werk- en opleidingsprogramma van Rijkswaterstaat, TNO en Arup.

Rijkswaterstaat, TNO en Arup zijn toonaangevende bedrijven met verschillende bijdragen aan de aanleg en instandhouding van de infrastructuur van Nederland. Dit programma biedt een unieke kans voor jong talent om bij 3 verschillende organisaties te werken en te ontdekken wat het beste bij je past. En tegelijkertijd kun je je via diverse opleidingen en opdrachten verder ontwikkelen in je vakgebied.

Je maakt kennis met vakinhoudelijke werkwijzen bij ingenieursbureau Arup, kennis over ontwikkeling van methodes en technieken bij TNO. En met de opdrachtgeversrol van Rijkswaterstaat waardoor je stappen zet op het gebied van onder meer regievoering op de technische kwaliteit en businesspartnership.

Aanvullend volg je trainingen en cursussen voor de ontwikkeling van je persoonlijke en communicatieve vaardigheden. Dit alles doe je onder begeleiding van een vakinhoudelijke coach. Tel daar je steeds groter wordende netwerk bij op en je hebt de ideale start van je carrière! Na deze periode is het mogelijk om door te stromen naar een vaste baan.

Wat wij jou bieden

Projecten en Programma's

Je werkt binnen beeldbepalende infrastructurele projecten en programma’s.

Young Development Program

Een jaar lang volg je het 'Young Development Program' om jezelf te ontwikkelen.

Startsalaris

Je krijgt een startsalaris van €2957 bruto per maand (schaal 10), bij een werkweek van 36 uur.

3 verschillende organisaties

In 1.5 jaar tijd maak je kennis met 3 verschillende organisaties.

Toekomst

Je werkt samen met anderen aan jouw toekomst en aan die van Nederland.

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo- of wo-diploma in een relevante technische richting;
  • Je vindt het leuk om te ontdekken en hebt een flinke dosis nieuwsgierigheid;
  • Je bent energiek en pakt dingen snel op;
  • Je hebt zin om als techneut de verschillende kanten van het werk te bekijken.

Meer weten?

Rik en Koen volgen op dit moment het Young Professional Programma – Staal. Lees hier hun ervaringen. Benieuwd naar hun voorgangers? Lees dan ook het interview met Vito en Bryan.

Vragen over Young Professional Programma - Staal?

Dianne Vellinga (Techniek)