Op weg naar een data driven organisatie

Bekijk de data-vacatures

Data bij Rijkswaterstaat

Data speelt een steeds belangrijkere rol binnen Rijkswaterstaat. Met de ontwikkeling naar een data-gestuurde organisatie groeit ook onze vraag naar goede dataspecialisten. Jij haalt de juiste inzichten uit grote hoeveelheden data voor het optimaal inrichten van infrastructurele projecten. Maar ook kun je met innovatieve nieuwe toepassingen aan de slag gaan binnen ons datalab.

Data is leidend

Er is veel data beschikbaar: zowel binnen als ook buiten Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat heeft de ambitie om de kracht van deze data volledig te benutten. Data is leidend in onze bedrijfsvoering en in de koers van de organisatie. Door data op een slimme manier en effectief te gebruiken, kunnen we beter sturen op kwaliteit, snelheid en kosten en daarmee onze waarde vergroten.
Onze ambitie is om data volledig te benutten

Datalab: van inzicht naar praktijk

In ons Datalab krijg je de ruimte om aan de slag te gaan met nieuwe toepassingen en innovaties. Samen met een team van specialisten zorg je dat data benut wordt benut voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die de business direct voordeel opleveren. Daarin werk je nauw samen met marktpartijen.
Met een team van specialisten werken aan nieuwe toepassingen en innovaties

Maak kennis met data

Gaat jouw interesse uit naar werken met data, data science, inwinningstechnieken, sensoring, machine learning of artificial intelligence? Dan is ‘Data Tasting’ iets voor jou! Tijdens dit event draait alles om data. In verschillende workshops geven we een kijkje in de keuken en laten we zien hoe Rijkswaterstaat omgaat met die enorme hoeveelheid data die dagelijks binnenkomen.
28 nov - Data Tasting = workshops & pizza!

Vragen over data? Stel ze aan André Baars.

André Baars (Recruiter ICT & IA)