Ben jij de trainee die Nederland verder brengt?

Bekijk hier de vacature

Landelijk Traineeship bij Rijkswaterstaat

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk vlak en binnen jouw vakgebied? Dat kan heel goed met ons Landelijk Traineeship.

Nederland is jouw springplank

In ons land maken we gebruik van veel infrastructurele en technische voorzieningen. Dat geldt voor zowel het water dat aan Nederland grenst als de wegen waar we dagelijks met z’n allen gebruik van maken. Rijkswaterstaat speelt een grote en belangrijke rol in het creëren, bouwen en onderhouden van deze voorzieningen in nauwe samenwerking met allerlei gespecialiseerde marktpartijen. Daarbij kan je denken aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, aannemers, ingenieursbureaus en de omgeving die te maken hebben met ons werk.

Een interessante en dynamische wereld op zichzelf, waarbij je ook te maken krijgt met politieke besluiten en belangen. Nederland is voor jou in dit traineeship de springplank naar een vliegende start van je carrière!

Werken en leren in jouw interessegebieden

Dit traineeship is voor enthousiaste starters met een afgeronde wo-master en de wens voor een brede ontwikkeling. Binnen dit traineeship werk je gedurende 18 maanden aan 3 verschillende opdrachten. Daarmee ontwikkel jij je razendsnel tot professional. Elke opdracht duurt een halfjaar en geeft jou de ruimte om te ontdekken wat het beste bij je past, terwijl je een waardevolle bijdrage levert aan de Nederlandse samenleving.

Tijdens het traineeship ben je niet gebonden aan een vaste regio in Nederland en kun je je zo breed oriënteren als bij jouw wensen past. Binnen heel Rijkswaterstaat en door heel Nederland: een schat aan mogelijkheden en kansen

De voordelen van het Landelijk Traineeship

Als je kiest voor het Landelijk Traineeship bij Rijkswaterstaat, dan biedt dat je vele voordelen:

Startsalaris

Je krijgt een startsalaris van € 2.738 bruto, op basis van een werkweek van 36 uur

Jouw ontwikkeling

Je ontwikkelt je in 1,5 jaar tijd tot volwaardig professional binnen jouw vakgebied

Persoonlijke begeleiding

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je een uitgebreid opleidings- en ontwikkelprogramma en een persoonlijke mentor

Traineegroep

Je start je carrière niet alleen, maar bent vanaf het begin samen met je traineegroep

Bijdrage aan Nederland

Je levert vanaf je eerste dag een bijdrage aan een leefbaar en bereikbaar Nederland

Meld je aan voor een online Meet & Greet op vrijdag 2 november

Bekijk het event

Twijfel niet langer!

Weet je nog niet precies welke kant je op wil, maar weet je wel zeker dat je een bijdrage wil leveren aan Nederland en Rijkswaterstaat? Dan nodigen we je van harte uit om kennis met ons te maken. We verwelkomen je graag met een (digitale) kop koffie en een goed gesprek.

Heb je vragen over het Landelijk Traineeship? Neem contact op.

Miriam Dirkse (Coördinator Jong)