8
nov
Evenement

Get ConnectIT met Rijkswaterstaat

Benieuwd naar de wereld van ICT bij Rijkswaterstaat? Wil je onze technologische mogelijkheden in het echt beleven en meedoen met onze collega's? Maak dan op 8 november live kennis met ons!

Locatie

Hoofdkantoor Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, Utrecht

Wanneer

8 november 2023, 08.30 - 16.30 uur

Meld je onderaan deze pagina aan en je ontvangt binnenkort een uitnodiging in je mailbox met het programma en de interactieve workshops waaraan je kunt meedoen.

Kom en ontdek de wereld van Rijkswaterstaat

Ons land is continu in beweging. En wij dus ook. Bij Rijkswaterstaat stap je in een boeiende en veelzijdige omgeving waar veel te doen is: we moeten snel en flexibel inspelen op veranderingen in de maatschappij. Het drijft ons om Nederland te digitaliseren en voorop te gaan op het gebied van ICT. Dat doen we met passie en vakmanschap. Nieuwsgierig geworden? Kom op woensdag 8 november naar GetConnectIT en maak kennis met de thema’s die spelen in onze wereld.
Beleef Rijkswaterstaat in ons Experience Center

Ontmoet onze experts en doe met ze mee!

Tijdens GetConnectIT brengen we jou samen met onze collega’s. Om te verbinden, te ontdekken, te inspireren en te leren. Meld je aan en doe mee met workshops en masterclasses. Speel games, luister naar gastsprekers en IT Talks, en connect met onze partners. Reken op een dag vol data en IT!
Een dag vol workshops, games en masterclasses

Ga in gesprek over je mogelijkheden

Als ICT’er bij Rijkswaterstaat geef je, samen met je collega’s, Nederland vorm en kun je jezelf volop ontwikkelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze recruiters staan die dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook als je nu nog niet op zoek bent, ben je welkom!
Geheel vrijblijvend in gesprek