1
nov
Evenement

Meetup inkoop- en contractmanagement

Benieuwd naar de wereld van inkoop- en contractmanagement bij Rijkswaterstaat? Wil je in gesprek met onze collega’s en ervaringen uitwisselen? Meld je dan hieronder aan voor de Meetup op 1 november!

Locatie

Hoofdkantoor Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, Utrecht

Wanneer

1 november 2023, vanaf 14.00 uur

Kom en ontdek de wereld van Rijkswaterstaat

Inkoop- en contractmanagement is een groot, dynamisch en breed werkveld. Wist je bijvoorbeeld dat wij de grootste inkoper zijn op het gebied van grond, water en weg? En dat we ook inkopen voor de Rijksoverheid? Een ontzettend breed vakgebied, waarbinnen veel mogelijk is! Tijdens de Meetup vertellen we je hier meer over.
Leer meer over onze verschillende projecten

Ontmoet onze inkoopadviseurs en contractmanagers

Heb je vragen over werken bij Rijkswaterstaat of wil je ervaringen uitwisselen? Dan is de Meetup een goede gelegenheid voor jou om aan te sluiten. Ontmoet onze collega’s en ga in gesprek over hun projecten en uitdagingen bij Rijkswaterstaat.
Ontdek de voordelen van Rijkswaterstaat

Ga in gesprek over je mogelijkheden

Als inkoopadviseur of contractmanager draag je bij aan duurzaam inkopen. Daarnaast heb je regie over je eigen werk en agenda. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze recruiters staan die dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook als je nu nog niet op zoek bent, ben je welkom!
Geheel vrijblijvend in gesprek